Shubidua, koncert og udstilling

Start dato

mandag, september 11, 2023

Start tid

19:00

Mødested:

Dragør Borgerfoerning

Overrask og spred glæde. I anledningen af Shubidua’s 50 års jubilæum, og i samarbejde med Michael Bundesen kunsthandel og galleri, Galleri Puls Art, kan vi glæde jer med en helt fantastisk udstilling. Åbent for alle medlemmer.

Michael Bundesens sproglige og musikalske gaver, er i dag folkeeje som Bunden formidlede og malede lige til det sidste. Som kunstmaler har Bundens fantastiske udtryk sat følelser og glæde i gang hos mange mennesker.

Udstillingen viser helt særlige værker der bærer titler som: Storken er en dejlig flyver, Dogshit in my garden, Jeg er fluen, Vuffelivov, Fed Rock og Tog op på Louisiana for at glo på lidt kunst. Alle værker blev solgt på kort tid, og er i dag i privat eje.

Konsert med Shubiduo, der spiller i lidt over 1 time Shubidua & Bamses Venner med 25 forrygende hits. Vi tager tilbage til midten af 70’erne og frem til starten af 80’erne, til det Danmark hvor solen stiger op over bilkirkegården .. bierne summer i grøftekantens blomster, og storken ligger på bondemandens skorsten og lytter til tidens hotteste navne “Shubidua & Bamses Venner”.

Tilmelding overskredet
Antal pladser: 80
 • Dragør Borgerfoerning
 • Strandgade 14
 • Dragør
 • Dragør

Detaljer for arrangementet

 • mandag, september 11, 2023 19:00   -   22:00
Del dette arrangement
Tilføj til din kalender
0
  0
  Bestillinger
  Du har ingen bestillingerTilbage