Tur til Bakken og Cirkusrevyen 2024

Start dato

mandag, maj 13, 2024

Start tid

16:10

Mødested:

Dragør Bibliotek i Sadolins Hus

Traditionen tro går turen atter til Dyrehavsbakken, hvor vi skal se en forpremiere til Cirkusrevyen, den 13. maj 2024, og der skal vi opleve en ny og spændende forestilling.

I år får nemlig Silas Holst med debut, som sammen med Pernille Schrøder, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl lægger op til en sjov aften med god gang i lattermusklerne.

Der vil igen i år være godt til ganen forinden forestillingen. Hvor vi holder traditionen og spiser stegt flæsk på Restaurant Den Hvide Hest.

I forhold til det praktiske mødes vi kl. 16:10 foran Dragørs Bibliotek til en lille skarp inden afgang med bussen. Der vil naturligvis også under turen være mulighed for at købe kølig vin, øl og vand til de tørstige til borgerforeningens rimelige priser.

Det koster 725 kr. at deltage i dette herlige arrangement. Prisen inkluderer en lille skarp, bustur, middag og ikke mindst billet til Cirkusrevyen.

Vi har i år valgt at fokusere på nogle rigtige gode pladser i teltet, drikkevare ved middagen vil der i år være 1 genstand (øl-vin-vand) og kaffe inkl i prisen.

Foreslår hurtig tilmelding, da der er begrænset antal billetter.

Tilmelding overskredet

Mødested:

Antal pladser: 80 (1 Tilbage)
  • Dragør Bibliotek i Sadolins Hus
  • Danmark

Detaljer for arrangementet

  • mandag, maj 13, 2024 16:10
Del dette arrangement
Tilføj til din kalender
0
    0
    Bestillinger
    Du har ingen bestillingerTilbage